Välkommen på Breakfast Club!
Den 26 november lanserar Skandinaviska Osteopathögskolan ”Breakfast Club”. En rad av frukostseminarier där du får möjlighet att lyssna, diskutera och filosofera över olika ämnen samtidigt som du dricker ditt morgonkaffe och intar en fralla. 
 
Frukostseminarierna riktar sig till alla som är intresserade av manuell medicin, rörelse, smärta och funktion. Vi välkomnar osteopater, personliga tränare, massageterapeuter, yogainstruktörer och andra som kan vara intresserade av ämnet för dagen.

Datum
26 november (senaste anmälningsdag 24/11)
Kaffe och fralla serveras från 7.30. Föreläsningen startar 8.00 och evenemanget avslutas 8.30. Vill du diskutera ämnet, ställa frågor eller mingla lite extra så går det utmärkt att stanna kvar en stund efter 8.30.
 
Ämne
Smärta – Varför man får ont i kroppen och vad man kan göra åt det
 
Föreläsare
David Josefsson, osteopat och sjukgymnast håller i föreläsningen. David har under många år varit föreläsare vid Skandinaviska Osteopathögskolan, är författare till boken ”Varför man får ont i kroppen och vad man kan göra åt det” samt arbetar på Ortopedmedicinska Institutet i Göteborg. 

Kostnad
Frukostseminariet är kostnadsfritt.

Plats
Skandinaviska Osteopathögskolan, Kapellplatsen 4, Göteborg

Föranmälan är ett krav då antalet platser är begränsade (först till kvarn) och vi vill kunna förbereda fika till rätt antal gäster. Anmäl dig senast den 24 november till intresse@osteopathogskolan.se